Vedligeholdelse af grønne arealer / områder

Vedligeholdelse af grønne arealer og områder i hele Nordsjælland.
Bl.a. København, Roskilde, Ballerup, Holbæk, Kalundborg, Værløse, Ølstykke, m.m.

Pleje og vedligehold af haver, græsplæner og andre grønne områder kan hurtigt blive en tidskrævende og uoverskuelig opgave. Vi tilbyder derfor forskellige løsninger herpå – det kan fx. være klipning af hæk og plæne, beskæring af træer og buske

Byens Træpleje tilbyder pleje af grønne arealer i Midt,vest og nordsjælland + hovedstads området til en yderst konkurrencedygtige priser kontakt os for en besigtigelse ag opgaven og et uforpligtende tilbud.

Med et 12 måneders abonnement på vedligeholdelse af grønne arealer, er du sikker på, at dine grønne arealer, områder, plæner og belægninger altid fremstår pæne og ryddelige. Vi har mange års erfaring og udfører haveservice, pleje og vedligehold af grønne områder for virksomheder, ejendomme, ejerforeninger, institutioner og kommuner, bl.a. i områderne København, Roskilde, Ballerup, Holbæk, Kalundborg, Værløse, Ølstykke, m.m.

Vi tilbyder vedligeholdelse og pleje på mindst 3 forskellige måder:

  1. Pleje af større grønne områder ud fra en plejeplan til fast månedlig pris.
  2. Fire gange årlig grøn pleje for mindre grønne områder ud fra en fast serviceaftale.
  3. Enkeltstående opgaver vedrørende pleje af grønne områder for private og mindre grønne områder for virksomheder og boligforeninger.

Hør mere om vores naturpleje

Har du behov for kultur- eller naturpleje i et større eller mindre omfang, herunder også pleje af grønne områder kan du kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular så kontakter vi dig hurtigst muligt eller på telefon 31 370 200/22 801 845 e-mail kontakt@byens-traepleje.dk 

Vi kommer gerne ud til en besigtigelse for at drøfte dine ønsker og behov med henblik på at fremsende et uforpligtende tilbud på pleje af dine grønne områder.

Kontaktformular

1.​ Fast månedlig aftale

Én måde, hvorpå vi leverer grøn pleje, er ved fast pleje af et stort grønt område, som en boligforening, virksomhed, institution, park, privat have m.m. Her er der tale om en fast månedlig pris året rundt.​

2. Fast aftale - 3 gange om året

En anden måde, hvorpå vi udfører pleje af mindre grønne områder hos bl.a. private, mindre virksomheder, institutioner m.m.