Træfældning & Beskæring i København og omegn

Træfældning i København og omegn

Har du brug for en professionel og certificeret samarbejdspartner når du skal have fældet selv de største træer? – Vi hjælper dig!
Er træet blevet for stort, skygger, har skader efter storm, svamp, råd eller påkørsel, er en sektionsfældning (ikke at forveksle med topkapning) ofte den bedste løsning.

Byens Træpleje er specialister inden for træfældning og træbeskæring, og er samtidig indehavere af flere Danmarksmesterskaber indenfor træklatring og arbejdsklatring.

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte  os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med.

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Træfældning Holte

Byens Træpleje udfører træfældning i topkvalitet i hele København og nærområde, til konkurrencedygtige priser.

Beskæring af vanskelige træer

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

København og nærområde

København er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København K, København N, København S og Frederiksberg.
Så uanset om du bor i København Ø, S, N, V, NV eller Syd er vi klar til at servicere dig og dine træer. 

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Billeder og videoer fra opgaver udført i København og omegn

Vi dækker hele København – herunder København N, København S, København NV, Frederiksberg osv.

Uanset hvilken afkrog af København du måtte befinde dig i, står vi klar til at rykke ud. Vi servicerer hele Københavnsområdet med professionel træfældning og har vores vante gang i både København NV, såvel som i København Ø.

Vi rykker ud i følgende bydele:

2400 – København NV, 2300 – København S, 2200 – København N, 2100 – København Ø, 1800-1999 – Frederiksberg C, 1790 – København V,  1000-1499 København K

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com