Flerårig plejeplan

”En plejeplan er rettidig omhu for dine træer & økonomi” Med en plejeplan er der ingen skjulte eller uventede udgifter. Du betaler et fast beløb pr. år, så klarer vi resten, mens du sparer tid, penge og bekymringer. En plejeplan er derfor ideel til boligforeninger, kommuner, virksomheder eller større ejendomme, hvor der er behov for et fast og overskueligt budget.

Gennemgang sammen

Sammen gennemgår vi de arealer, der skal indgå i plejeplanen; hvilken retning du ønsker, træerne skal udvikle sig i, og hvad du evt. selv kan gøre. På basis af dette sammensætter vi en plejeplan med anbefalet pleje, beskæring og pasning af de enkelte træer, samt et tilbud på den årlig pris for en 3 årig bindingsperiode.

Skræddersyet afregning

Med en plejeplan kan vi ofte udføre opgaven billigere end tilsvarende opgaver bestilt og udført ad hoc. Dette da der er mindre administration på den enkelte opgave, og plejeplansopgaver kan bruges til at fylde ”de stille dage” i kalenderen på vores side.

Du vælger selv, om du vil have en samlet regning årligt, halvårligt eller pr. kvartal, og det er selvfølgelig altid gratis at få udarbejdet et tilbud på en plejeplan. Vælger du at benytte dig af plejeplanen og det udarbejdede tilbud, binder dig for en 3 årig periode.

Vi klarer resten

Herefter klarer vi resten, og du kan koncentrere dig om andre og vigtigere ting. Vi holder øje med, hvornår de enkelte opgaver skal udføres, planlægger dem, og holder dig løbende ajour.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister

Stormskader & akutte opgaver

Stormskader og andre akutte behov er som udgangspunkt ikke inkluderet i det faste honorar for plejeplanen. Er du i forvejen plejeplanskunde hos os, yder vi op til 10% rabat på stormskader og lignende akutte opgaver.
Kan dele af opgaven inkluderes i den aftalte plejeplan, gør vi selvfølgelig det, og du vil ikke i så fald ikke blive faktureret for den.

Med en plejeplan får du…

  • Fast budget (ingen uventede regninger)
  • Ca. 10% billigere end ad hoc opgaver.
  • Ideel til boligforeninger, kommuner, virksomheder & større ejendomme med behov for et fast overskueligt budget fra år til år.
  • Fuld tilstandsrapport & risikovurdering af de træer & buske, der er inkluderet i plejeplanen
  • 3 årig plejeplan med anbefalet pleje, pasning & bekæring
  • Årligt opfølgning i samråd med kunden (udvikler haven sig som ønsket? Nye ønsker eller ændrede behov?)
  • Garanteret den bedste pleje af dine træer

Skiftlig plejeplan & dokumentation

Som kunde får du en kopi af plejeplanen udleveret, og kan efter den 3 årige bindingsperiode frit vælge at lade en anden træplejer overtage samarbejdet.

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at fortsætte samarbejdet med os.