Træplantning i København & resten af Sjælland

Byens Træpleje er specialister i plantning af bytræer, takket være den nyeste teknologi og vores professionelle samarbejdspartnere. Kan vi skræddersy løsninger, der passer til netop dit budget og ønsker.

Træer og mennesker

For at træer kan vokse og blive til store, sunde og funktionelle træer, kræver det meget mere end at grave huller og bare plante dem, især i bymiljøet.

Undertiden glemmer vi at træer vokser, og at der skal være en balance mellem træstørrelsen og rodsystemet.

Funktionelle træer kendetegnes ved den rigtige jordvolumen, i henhold til det krævede vokseareal for det fremtidige træs kronetag.

Træer forbedrer livskvaliteten i vores byer, desværre har antallet af træer i vores byområder været faldende i mange år. Store modne træer, der når slutningen af deres liv, erstattes ofte med mindre arter – hvis overhovedet.

Hvorfor har vi brug for træerne i byen

Træplantning er den vigtigste fordel er, at de naturligt bremser klimaændringerne.

Store bytræer hjælper med at afkøle vores opvarmende planet, reducerer oversvømmelsesrisici og fungerer som et fremragende middel, til at absorbere kuldioxid fra atmosfæren og frigive ilt.

Studier viser at boligområder med træer og grønne arealer, statistisk har lavere kriminalitet.

Vores erfarne team af træplantningseksperter sørger for, at din træplantning bliver udført på en effektiv og professionel måde, og vi benytter os af de bedste materialer og planter for at sikre, at dine træer vokser sundt og stærkt i mange år fremover.