Træfældning & Beskæring|Holte

TRÆFÆLDNING & BESKÆRING|HOLTE

Tlf: 31 370 200

Byens Træpleje Aps er en af Sjællands større træplejefirmaer, der har kunder hos både private, erhverv og det offentlige.

Med afdelinger i vest & midtsjælland og hovedstaden er vi i stand til at løfte små og store opgaver inden for  Træfældning, træbeskæringer, plantning, & rodfræsning .

Hos os taler vi det samme sprog som vore kunder og har altid en medarbejder, der med kort tids varsel kan løse din opgave uanset om det er et frugttræ der skal beskæres, eller du vil have en snak om et grønt areal der skal udarbejdes en plejeplan for.

Vi tilbyder:

  • Træfældning
  • Træbeskæring
  • Træpleje & Rådgivning
  • Plantning
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Topkapning

Tlf: 31 370 200

Martin Margry Eriksen

Tlf: 22 801 845

Kaare Rosenkilde

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte  os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med.

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Kontaktformular

skriv til os direkte via vores kontaktformular for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Så ringer vi til dig indenfor 1 hverdag.

Vanskelige Træer i Holte

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Holte og nærområde

Holte er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og Tryghed

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.