TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I KØBENHAVN OG OMEGN

Træfældning og træbeskæring i Storkøbenhavn

Står du med en træfældningsopgave, og mangler du en professionel og certificeret samarbejdspartner?  Byens Træpleje udfører professionel træpleje på hele Sjælland – Vi hjælper dig!

Hvad koster det?

Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Før vi påbegynder en opgave, har vi brug for at kende opgavens omfang, så vi kan give det bedst mulige tilbud. Vi har blandt andet brug for at vide:

 • Hvor højt er træet / træerne?
 • Er der El-boks, drivhus eller andet under trækronen?
 • Har træet hældning mod for eksempel bygninger?
 • Hvordan er adgangsforholdene til træet / træerne?
 • Hvor befinder træet sig geografisk?

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder den løsning, der giver det bedste resultat også på lang sigt. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor eventuelle spørgsmål omkring mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer kan blive besvaret.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Beskæring af frugttræer, æbletræer m.m.

Udover vores ekspertise indenfor fældning af træer, tilbyder vi også beskæring af frugttræer.
Beskæring af frugttæer gøres for at sikre træets vitalitet, så frugterne bliver sunde og smagfulde. En beskæring er samtidig med til at holde træet pænt og sundt, sikrer træet kan bære frugterne og at der kan komme sollys til frugterne.

Har du et æbletræ eller et andet frugttræ der trænger til en beskæring – giv os et kald og lad os sammen tage en dialog.

Beskæring af vanskelige træer

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

København og nærområde

København er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk.

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København K, København N, København S og Frederiksberg.
Så uanset om du bor i København Ø, S, N, V, NV eller Syd er vi klar til at servicere dig og dine træer.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister

Vi dækker hele København – herunder København N, København S, København NV, Frederiksberg osv.

Træfældning i København udføres af professionel træfælder, alle former for træfældning udføres billigt, til markedets bedste priser. Træfældning i København er et af vores lokale områder. Med mange og varierede opgaver af træfældning i København er vi på hjemmebane her. Byens Træpleje Aps udfører alle former for træfældning til rimelig pris.

Uanset hvilken afkrog af København du måtte befinde dig i, står vi klar til at rykke ud. Vi servicerer hele Københavnsområdet med professionel træfældning og har vores vante gang i både København NV, såvel som i København Ø.

Uanset hvilken afkrog af København du måtte befinde dig i, står vi klar til at rykke ud. Vi servicerer hele Københavnsområdet med professionel træfældning og har vores vante gang i både København NV, såvel som i København Ø.

2400 – København NV, 2300 – København S, 2200 – København N, 2100 – København Ø, 1800-1999 – Frederiksberg C, 1790 – København V,  1000-1499 København K • Indre By • Østerbro • Nørrebro • Vesterbro/Kgs. Enghave • Valby • Vanløse • Brønshøj-Husum •Bispebjerg • Amager Øst • Amager Vest

Beskæring København og omegn

Beskæring København, alle slags træer, store som små beskæres af top professionelt team af uddannet træfælder. Byens Træpleje Aps er et professionelt træpleje firma, der tager alle opgaver seriøst, inden for beskæring af træer. Byens Træpleje Aps beskærer for private, firmaer og institutioner til markedets bedste og billigste pris.

Skal vi bekære træer i din have. Ring til os og få mere information samt et uforpligtende tilbud på træfældning på tlf: 22801845 eller find os her

Byens Træpleje Aps beskære dine træer på seriøs vis, så de holder mange år fremefter – god pris gives.

Træfældning udføres af professionel team af topkapper og skovarbejdere. Alle former for træfældning udføres billigt, og til markedets bedste priser. Vi arbejder med mange og varierede opgaver af træfældning. Vores speciale er topkapning/beskæring af vanskelige træer langs vej, togbane samt tæt bebyggelse til billige priser.

Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed og rådgiver gerne om vedligeholdelse, træsorter m.m. og finder den rigtige løsning efter jeres ønsker og behov.

 • Vi er naturligvis forsikret.
 • Byens Træpleje Aps bruger kun miljøbenzin og biologisk olie på kædesaven
 • Vi holder os fagligt ajour med de nyeste teknikker og metoder
 • Hjælp til med oprydning og spar penge. Du kan helt eller delvis selv står for oprydningen
 • Vi udfører opgave for private haveejere, for virksomheder, ejendomme, grundejerforeninger og det offentlige.
 • Vi tager også gerne i mod specielle opgaver og udfordringer, som vi har løst mange af i løbet af årene. Eks. Oprydning efter Stormfald/væltet træer
 • Fældning af Rådne og Døde træer