Træfældning & Beskæring|Ballerup

Er træet blevet for stort, skygger, har skader efter storm, svamp, råd eller påkørsel, er en sektionsfældning  ofte den bedste løsning. 

Byens Træpleje har mere en 15års erfaring i området omkring Ballerup,Herlev og Veksø.
Vi er specialister inden for træfældning og træbeskæring, og er samtidig indehavere af flere Danmarksmesterskaber indenfor træklatring og arbejdsklatring.

 
Vores speciale:

  • Træfældning
  • Træbeskæring
  • Træpleje & rådgivning
  • Plantning
  • Rod og stubfræsning
  • Topkapning

 Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte  os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med.

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Kaare Rosenkilde

Har du behov for professionel træfældning? så Ring til mig på Tlf: 22 801 845 og lad os få en snak om din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Beskæring gi’r mere luft og lys i haven

Lad os rådgive dig hvis du overvejer at fælde eller beskære træer på din grund. Ofte kan en beskæring være nok til at give det ønskede lysindfald. 

Respekt for træerne og din have

Ved beskæring klatrer vi uden brug af sporer for at gøre mindst mulig skade på træerne,

Beskæring af frugttræer, æbletræer m.m.

Udover vores ekspertise indenfor fældning af træer, tilbyder vi også beskæring af frugttræer.
Beskæring af frugttæer gøres for at sikre træets vitalitet, så frugterne bliver sunde og smagfulde. En beskæring er samtidig med til at holde træet pænt og sundt, sikrer træet kan bære frugterne og at der kan komme sollys til frugterne.

Har du et æbletræ eller et andet frugttræ der trænger til en beskæring – giv os et kald og lad os sammen tage en dialog.

Vanskelige Træer i Ballerup

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Ballerup og nærområde

Ballerup er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Vi løser mange opgaver i Måløv Sogn (Smørum Herred) Pederstrup Sogn (Smørum Herred) Skovlunde Sogn (Smørum Herred)

Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og Tryghed

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

4 comments on “Træfældning & Beskæring|Ballerup”

  1. Pingback: Få hjælp til arbejde med træ 

  2. Pingback: Beskæring af træer til virksomheder

  3. Pingback: Få hjælp til beskæring af et træ | Dan Service

  4. Pingback: Få udsigten tilbage med træfældning Ballerup - Tchobby

Comments are closed.