TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I FREDERIKSSUND

Vi udfører opgaver omkring Frederikssund og hele Sjælland

Velkommen – Hos Byens Træpleje Aps samler vi på tilfredse kunder! Derfor kan du altid forvente høj kvalitet, god servicer og proffesionel rådgivning – uansat opgavens størrelse eller omfang! Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tlf. 31 370 200 eller 22 801 845

Byens Træpleje er specialister inden for træfældning og træbeskæring, og er samtidig indehavere af flere Danmarksmesterskaber indenfor træklatring og arbejdsklatring.

Vi tilbyder:

  • Træfældning
  • Beskæring af træer (kronereduction, udtynding, kroneløft osv.)
  • Træpleje
  • Tilstandsrapporter på frede og bevarings værdige træer
  • Risikovurdering af dine træer
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Rådgivning inden for træpleje

Lad Byens Træpleje klare opgaven

Hos Byens Træpleje Aps klare vi alle Træfældnings og Beskærings opgaver – store som små. Uanset om det er et enkelt pæretræ, der skal beskæres, eller større arealer, der skal udarbejdes en plejeplan for.
Vi har også stor erfaring i arbejde med bevaringsværdige & Fredede træer.

Den rigtige rådgivning

Vi lægger stor vægt på kvalitet, og derfor er det vigtigt for os, at du får den helt rigtige rådgivning. I kraft af vores mange år i branchen kan vi hjælpe med præcis den løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Kontakt os på Tlf. 31 370 200 eller 22 801 845 eller send en e-mail til kontakt@byens-traepleje.dk - vi glæder os til at se på din opgave.
Kontakt os på Tlf. 31 370 200 eller 22 801 845 eller send en e-mail til kontakt@byens-traepleje.dk - vi glæder os til at se på din opgave.

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Frederikssund og nærområde

Fredrikssund er et af vores lokale områder, vi udføre ofte opgaver i: Dalby (Frederikssund Kommune), Dalby Huse, Ferslev (Frederikssund Kommune), Gerlev (Frederikssund Kommune), Græse Bakkeby, Jørlunde, Kulhuse (Frederikssund Kommune), Kyndby, Kyndby HuseLanderslev, Lyngerup, Over Dråby Strand, Skuldelev, Store Rørbæk, Sønderby (Frederikssund Kommune), Vellerup (Frederikssund Kommune), Vellerup Sommerby, Venslev (Frederikssund Kommune) hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser.

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk, Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Vanskelige træer i Frederikssund

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister