Træfældning & Beskæring|Fredrikssund

TRÆFÆLDNING & BESKÆRING| 3600 FREDRIKSSUND

Tlf. 31 370 200

Velkommen – Hos Byens Træpleje Aps samler vi på tilfredse kunder! Derfor kan du altid forvente høj kvalitet, god servicer og proffesionel rådgivning – uansat opgavens størrelse eller omfang! Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Tlf. 31 370 200 eller 22 801 845

Vi tilbyder

  • Træfældning
  • Beskæring af træer (kronereduction, udtynding, kroneløft osv.)
  • Træpleje
  • Tilstandsrapporter på frede og bevarings værdige træer
  • Risikovurdering af dine træer
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Rådgivning inden for træpleje

Lad Byens Træpleje klare opgaven.

Hos Byens Træpleje Aps klare vi alle Træfældnings og Beskærings opgaver – store som små. Uanset om det er et enkelt pæretræ, der skal beskæres, eller større arealer, der skal udarbejdes en plejeplan for. 
Vi har også stor erfaring i arbejde med bevaringsværdige & Fredede træer.

Den rigtige rådgivning

Vi lægger stor vægt på kvalitet, og derfor er det vigtigt for os, at du får den helt rigtige rådgivning. I kraft af vores mange år i branchen kan vi hjælpe med præcis den løsning, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Kontaktformular

skriv til os direkte via vores kontaktformular for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

kontakt@byens-traepleje.dk

Tlf: 31 370 200

Martin Eriksen

Tlf: 22 801 845

Kaare Rosenkilde

 

Vanskelige Træer i Fredrikssund

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Fredrikssund og nærområde

Fredrikssund er et af vores lokale områder, vi udføre ofte opgaver i: Dalby (Frederikssund Kommune), Dalby Huse, Ferslev (Frederikssund Kommune), Gerlev (Frederikssund Kommune), Græse Bakkeby, Jørlunde, Kulhuse (Frederikssund Kommune), Kyndby, Kyndby HuseLanderslev, Lyngerup, Over Dråby Strand, Skuldelev, Store Rørbæk, Sønderby (Frederikssund Kommune), Vellerup (Frederikssund Kommune), Vellerup Sommerby, Venslev (Frederikssund Kommune) 
hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk, Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og Tryghed

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt os på Tlf. 31 370 200 eller 22 801 845 eller send en e-mail til kontakt@byens-traepleje.dk - vi glæder os til at se på din opgave.