Træfældning & Træbeskæring|4300 Holbæk

TRÆFÆLDNING & TRÆBESKÆRING|4300 HOLBÆK

Tlf: 31 370 200

“Er træet blevet for stort, skygger, har skader efter storm, svamp, råd eller påkørsel, er en sektionsfældning eller Kronereduction ofte den bedste løsning.“

Gratis rådgivning og tilbud

Byens Træpleje er specialister inden for træfældning og træbeskæring vi har stort fokus på sikkerheden og ved at arbejdet med træer, på vores kunders ejendom er en tillidssag.
Du er altid velkommen til at kontakte  os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med.
Vores mangeårige erfaring har givet os et stærk kompetencesæt, hvorfor vi som træplejer favner bredt over diverse opgaver.

Vi er lydhør over for markedets forventninger, så vi matcher de høje krav, der i dag stilles inden for Beskæring og Træfældning.
 

Tlf: 31 370 200

Martin Eriksen

Tlf: 22 801 845

Kaare Rosenkilde

Kontaktformular

skriv til os direkte via vores kontaktformular for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

E-mail: kontakt@byens-traepleje.dk

 Byens Træpleje udfører træfældning i topkvalitet i Holbæk og nærområde til konkurrencedygtige priser.

Holbækkommune er vores nærområde, med afdelinger både i Sebølle og Roskilde, er vi aldrig langt fra din opgave.
Vi løser opgaver i Arnakke (by), Brønde, Bybjerg, Gamløse, Gammel Tølløse, Gislinge, Hagested, Kirke Eskilstrup, Knabstrup. Stationsby, Kundby, Kvanløse, Markeslev, Mårsø,Mørkøv, Ny Hagested, Næsby (Orø), Regstrup, Stigs Bjergby, Store Merløse, Svinninge, Sønder Jernløse, Søstrup, Tuse, Udby (Holbæk Kommune), Ugerløse, Undløse

Beskæring af frugttræer, æbletræer m.m.

Udover vores ekspertise indenfor fældning af træer, tilbyder vi også beskæring af frugttræer.
Beskæring af frugttæer gøres for at sikre træets vitalitet, så frugterne bliver sunde og smagfulde. En beskæring er samtidig med til at holde træet pænt og sundt, sikrer træet kan bære frugterne og at der kan komme sollys til frugterne.

Har du et æbletræ eller et andet frugttræ der trænger til en beskæring – giv os et kald og lad os sammen tage en dialog.

Vanskelige Træer i Holbæk

Vi kender den problematik hvor træer står: tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.
Derfor har vi gjort det til vores speciale at fører den produktive dialog, og finde løsningerne der giver gode resultater.
Vi er skarpe på priser, kvalitet og tidsforbrug, det er nemlig vigtigt for os at du står med en god fornemmels, efter at have benyttet vores firma.
Se hvad andre kunder mener her

Holbæk og nærområde

vi har gennem mange år serviceret Holbæk og nærområde ud fra en vision om kvalitet, god service og grundighed. Så skal du have udført træfældning,træbeskæring eller har brug for rådgivning omkring dine træer. Så er du havnet det rette sted.

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og Tryghed

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.
Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.
Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Videoer og billeder fra opgaver i Holbæk

 

4 comments on “Træfældning & Træbeskæring|4300 Holbæk”

  1. Pingback: Sådan skaffer du træ til at fyre med  | MP Sejl

  2. Pingback: Hold træerne sunde med en beskæring

  3. Pingback: Træfældning er ikke helt ufarligt – pas på dig selv

  4. Pingback: Kom godt i gang med beskæring af træ

Comments are closed.