TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I 4300 HOLBÆK

Vi udfører opgaver omkring Holbæk og hele Sjælland

“Er træet blevet for stort, skygger, har skader efter storm, svamp, råd eller påkørsel, er en sektionsfældning eller Kronereduction ofte den bedste løsning.“

 Byens Træpleje udfører træfældning i topkvalitet i Holbæk og nærområde til konkurrencedygtige priser.

Holbækkommune er vores nærområde, med afdelinger både i Sebølle og Roskilde, er vi aldrig langt fra din opgave.
Vi løser opgaver i Arnakke (by), BrøndeBybjergGamløseGammel TølløseGislingeHagestedKirke EskilstrupKnabstrup. Stationsby, KundbyKvanløseMarkeslevMårsø,MørkøvNy HagestedNæsby (Orø)RegstrupStigs BjergbyStore MerløseSvinninge, Sønder Jernløse, Søstrup, TuseUdby (Holbæk Kommune)UgerløseUndløse

Hvad koster det?

Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Hvorfor? Grunden er at når der skal tages højde for en træfældning er der nogle parametre, man bliver nødt til at være opmærksomme på. Bl.a. har vi brug for at vide:

  • Hvor højt er træet / træerne?
  • Er der El-boks,drivhus eller andet under trækronen?
  • Har træet hældning mod bygninger el.lign?
  • Hvordan er adgangsforholdene?
  • Hvor befinder træet sig geografisk?

Vanskelige træer i Holbæk

Vi kender den problematik hvor træer står: tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.
Derfor har vi gjort det til vores speciale at fører den produktive dialog, og finde løsningerne der giver gode resultater.
Vi er skarpe på priser, kvalitet og tidsforbrug, det er nemlig vigtigt for os at du står med en god fornemmels, efter at have benyttet vores firma.

Se hvad andre kunder mener her »

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Holbæk og nærområde

Holbæk er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Beskæring af frugttræer, æbletræer m.m.

Udover vores ekspertise indenfor fældning af træer, tilbyder vi også beskæring af frugttræer. Beskæring af frugttæer gøres for at sikre træets vitalitet, så frugterne bliver sunde og smagfulde. En beskæring er samtidig med til at holde træet pænt og sundt, sikrer træet kan bære frugterne og at der kan komme sollys til frugterne.

Har du et æbletræ eller et andet frugttræ der trænger til en beskæring – giv os et kald og lad os sammen tage en dialog.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister

Her kan man se hvor tæt træet står på huset, det kræver meget påpasselighed under hele opgaven.
Her kan man se hvor tæt træet står på huset, det kræver meget påpasselighed under hele opgaven.
Vores GRCS er monteret, og klar til tung nedfiring. Man kan til venstre se, den brune farve som er nedbrudt ved. Dette kan være årsag til træet er døende.
Vores GRCS er monteret, og klar til tung nedfiring. Man kan til venstre se, den brune farve som er nedbrudt ved. Dette kan være årsag til træet er døende.
Frederik er ved at skære, stappen! af, efter en gammel stamme.
Frederik er ved at skære, stappen! af, efter en gammel stamme.
en glad men gennemblødt Kaare 🙂
En glad kunde
En glad kunde