TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I HVALSØ

Vi udfører opgaver omkring Hvalsø og hele Sjælland

Velkommen til Byens Træpleje Aps Vi er et velrnommeret Træpleje firma med mere end 15 års erfaring. De mange år i branchen afspejler sig i vores arbejde, som altid er af høj kvalitet og lever op til ETW og Dansk Træplejes standarder. For os betyder navnet Byens Træpleje høj kvalitet, alsidighed og godt håndværk. Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi laver.Bliv inspireret af de mange billeder og hørr mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Som træpleje firma kan vi hjælpe dig med mange forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du står og skal have beskåret dit pæretræ eller I har behov for en plejeplan til større grønne arealer, er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med netop dette arbejde.

Vi tilbyder

  • Træfældning
  • Beskæring af alle typer træer
  • Plantning
  • Rådgivning og planlægning af plejeplaner
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Topkapning

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Hvalsø og nærområde

Hvalsø er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Vanskelige træer i Hvalsø

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister