Træfældning & Beskæring|Hvalsø

TRÆFÆLDNING & BESKÆRING| 4330 HVALSØ

Tlf. 31 370 200

Velkommen til Byens Træpleje Aps Vi er et velrnommeret Træpleje firma med mere end 15 års erfaring.
De mange år i branchen afspejler sig i vores arbejde, som altid er af høj kvalitet og lever op til ETW og Dansk Træplejes standarder.
For os betyder navnet Byens Træpleje høj kvalitet, alsidighed og godt håndværk.
Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi laver.Bliv inspireret af de mange billeder og hørr mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi tilbyder

  • Træfældning
  • Beskæring af alle typer træer
  • Plantning
  • Rådgivning og planlægning af plejeplaner
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Topkapning 
beskæring-træer-nordsjælland-midtsjælland-vestsjælland

Som træpleje firma kan vi hjælpe dig med mange forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du står og skal have beskåret dit pæretræ eller I har behov for en plejeplan til større grønne arealer, er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med netop dette arbejd

Tlf: 31 370 200

Martin Margry Eriksen

Tlf: 22 801 845

Kaare Rosenkilde

Kontaktformular

skriv til os direkte via vores kontaktformular for gratis rådgivning eller et uforpligtende tilbud. Så ringer vi til dig indenfor 1 hverdag.

 Vanskelige Træer i Hvalsø

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Hvalsø og nærområde

Hvalsø er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt.

Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Sikkerhed og Tryghed

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang. 

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Dansk Forsikring, herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.