TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I 3650 ØLSTYKKE

Vi udfører opgaver i Ølstykke og på hele Sjælland

Byens Træpleje Aps er et lille kvalitets-bevidst træplejefirma, der udfører opgaver indenfor træpleje træfældning,træbeskæring,plantning,rodfræsning og rådgivning inden for træpleje.

Vi leverer solidt arbejde til konkurrencedygtige priser, og vi gør altid vores bedste for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores branche, er det Byens Træpleje Aps´s mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vi tilbyder

  • Træfældning
  • Træbeskæring
  • Træpleje & plejeplaner til grønne områder
  • Rodfræsning
  • Stubfræsning
  • Topkapning

En partner der er til at snakke med

Ved at samarbejde med Byens Træpleje får I en partner, der er til at snakke med og som sammen med jer kan planlægge og lave haven i gerne vil have, og har tænkt på. Alle medarbejdere er dygtige, veluddannede og effektive, og vores samarbejdspartnere mht. vognmænd og Anlægsgartnere er stærke, lokale virksomheder, som til fulde lever op til vore krav.

Byens Træpleje er specialister inden for træfældning og træbeskæring. Vi er samtidig indehavere af flere Danmarksmesterskaber indenfor træklatring samt arbejdsklatring, sætter en ære i et veludført stykke arbejde og tilfredse kunder.

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder får den løsning, der også på langt sigt giver det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor kunden måtte have spørgsmål eller være i tvivl omkring, mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Beskæring af frugttræer, æbletræer m.m.

Udover vores ekspertise indenfor fældning af træer, tilbyder vi også beskæring af frugttræer.
Beskæring af frugttæer gøres for at sikre træets vitalitet, så frugterne bliver sunde og smagfulde. En beskæring er samtidig med til at holde træet pænt og sundt, sikrer træet kan bære frugterne og at der kan komme sollys til frugterne.

Har du et æbletræ eller et andet frugttræ der trænger til en beskæring – giv os et kald og lad os sammen tage en dialog.

Beskæring af vanskelige træer

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Ølstykke og nærområde

Ølstykke er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk. Byens Træpleje udfører kort sagt alle former for træfældning i topkvalitet til konkurrence dygtige priser .

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister