TRÆFÆLDNING & BESKÆRING I ROSKILDE

Træfældning og træbeskæring i Roskilde

Står du med en træfældningsopgave, og mangler du en professionel og certificeret samarbejdspartner?  Byens Træpleje udfører professionel træpleje på hele Sjælland – Vi hjælper dig!

Byens Træpleje er specialister inden for træfældning og træbeskæring, og er samtidig indehavere af flere Danmarksmesterskaber indenfor træklatring og arbejdsklatring.

Hvad koster det?

Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Før vi påbegynder en opgave, har vi brug for at kende opgavens omfang, så vi kan give det bedst mulige tilbud. Vi har blandt andet brug for at vide:

  • Hvor højt er træet / træerne?
  • Er der El-boks, drivhus eller andet under trækronen?
  • Har træet hældning mod for eksempel bygninger?
  • Hvordan er adgangsforholdene til træet / træerne?
  • Hvor befinder træet sig geografisk?

Gratis rådgivning og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for gratis rådgivning, prisoverslag eller et uforpligtende tilbud i forbindelse med fældning eller beskæring af dine træer. Brug gerne vores kontaktformular, så er du sikker på at få alle oplysninger med – du er også meget velkommen til at ringe til os på Tlf: 31 370 200 eller 22 801 845

Det er vigtig for os at yde den bedste service, og sikre vores kunder den løsning, der giver det bedste resultat også på lang sigt. Vi rådgiver derfor gerne forud for opgaver, hvor eventuelle spørgsmål omkring mulige løsninger på opgaven – såsom ved vanskelige træer kan blive besvaret.

Store træer der skygger kan beskæresmed en kronereduktion, hvor træets sundhed bevares og efterfølgende stadig fremstår æstetisk smukt
Store, skyggende træer beskæres med en kronereduktion, hvor træet ikke stresses over evne, samt stadig fremstår visuelt harmonisk.

Roskilde og nærområde

Roskilde er et af vores lokale områder, hvor vi med mange og varierede opgaver af træfældning samt beskæring aldrig er langt væk.

Vi har vores primære gang i området omkring Kalundborg, Holbæk og Roskilde, men vi befinder os også i København og Nordsjælland.

Vanskelige træer i Roskilde

Vanskelige træer kan eksempelvis være træer der står tæt på bebyggelse, el-ledninger, beplantning, har vokset sig uoverskueligt store, eller har delt krone.

Sikkerhed og tryghed ved din træfældning

I Byens Træpleje har vi sikkerhed og præcision i højsædet. Vi er professionelt uddannede på Skovskolen og ETW certificerede træplejere med mange års erfaring i træfældning og beskæring.

Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver, og følger Dansk Træpleje Forenings anbefalinger indenfor beskæring og træfældning.
Træfældning og beskæring udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel.

Vi ved, det at vælge håndværker, er en tillidssag, og da opgaven ofte løses i et tidsrum, hvor kunden er på arbejde, er det alfa omega, vi passer godt på tingene og efterlader et godt resultat hver gang.

Forsikring

Vi er fuldt forsikret (op til 10.mio) hos Top Danmark herudover følger vi – og overholder – Arbejdstilsynets retningslinjer indenfor træfældning og beskæring.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om opgaven..

Martin og Kaare

Arborister