Træfældning

Ingen opgave er for lille 

Vi udfører træfældning i Nordsjælland, Vestsjælland,Midtsjælland samt Hovedstaden – se liste over vores afdelinger/kørselsområder (her). 
Bor du udenfor for de nævnte områder, så kontakt os alligevel. Ofte kan vi finde en løsning, eller anbefale en træplejer i dit område som kan udføre træfældningen.

Det bevaringsværdige træ

Står du med et træ, du grundlæggende ønsker at bevare? Så læs mere under afsnittet beskæring, eller kontakt os til en snak og et uforpligtende tilbud, hvor vi går opgaven igennem og finder den løsning, der bedst møder dine behov.

Husk! At mange problemstillinger ikke nødvendigvis kræver at træet fældes, men kan løses med korrekt beskæring i form af kroneløft, soignering eller udtynding.
– Undgå dog at topkappe eller styne træet. Dette er en kortsigtet løsning, der afkorter træets levetid væsenligt, samt gør det sårbart for råd og svampeangreb. læs mere (link her)

Kan du selv fælde dit træ?

Som udgangspunkt anbefales det ikke, du som haveejer selv går igang med motorsaven og fælder dit træ. Det er ikke for sjov træfældning er klassificeret som et af Danmarks farligste jobs (Link her)

Går en hjemmegjort træfældning galt, og man har forvoldt person eller materiel skade, er der desuden stor risiko for, at forsikringen ikke dækker omkostningerne på disse skader , hvis du selv har fældet træet.
– Vælger man at få udført træfældningen professionelt, er man sikret gennem det valgte firmas ansvarsforsikring.

Nogle træer – specielt i byområder – kan være klassificeret som bevaringsværdige, hvilket kan medføre nogle rigtig grimme bøder, hvis man fælder eller beskærer træet uden de fornødne godkendelser. (Link her)
Kan man alligevel ikke lade være med at gå i gang, bør man som minimum rådføre sig med sit forsikringselskab og få vejledning af en professionel, før man går igang med træfældning.

Kaare Rosenkilde

Har du behov for professionel træfældning? så Ring til mig på Tlf: 22 801 845 og lad os få en snak om din opgave. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Arbejdet er udført med korrekt forsikring hos Danske Forsikring op til 10 millioner

Fældning af vanskelige træer

Vanskelige fældninger udføres under trange forhold, hvad enten træet kan fældes i fuld længde eller af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager skal fældes vha. klatring og nedfiering. 
Vi har solid erfaring og en stor mængde specialudstyr, så selv meget tunge stykker kan fires sikkert ned.
Vi arbejder sikkert og effektivt.

se video